Spil

CS:GO

CS:GO eller Counter Strike: Global Offensive, er et taktisk skydespil, hvor to hold af 5 spillere kæmper imod hinanden som henholdsvis terrorister og indsatsstyrke, indtil det ene hold er nedkæmpet. CS:GO er nok det spil, som er mest synligt i mainstream-medierne, når det kommer til E-sport.

Rainbow Six

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege er et FPS game som mange andre. Hvad der gør det unikt er dets ‘high risk, high reward’ spillestil.

Med en lav time-to-kill, gælder det om at udnytte samarbejde mellem teammates. Både verbalt, men også et sammenspil mellem de mange operators der er tilgængelige. Spillets competetive mode er “bomb”. Det er ligesom S&D som man måske kender det fra CS:GO eller COD, men i Rainbow Six er der en “preperation-phase” hvor defenders planlægger deres defense med fælder, forstærkede vægge o.lign.. Attackers kan i denne fase planlægge deres ‘route-of-attack’ ved at drone for fælder osv.

Fortnite

Fortnite er et ungt og for tiden meget populært spil. Spillet er et Battle Royale spil, hvor op til 100 spillere kæmper imod hinanden på en ø, indtil kun en er tilbage.

League of Legends

League of Legends er et online arenaspil, hvor to hold på fem spillere kæmper imod hinanden i en fantasy-verden. Spillet har en mere strategisk og taktisk karakter, end de øvrige spil i udbudet.