Bliv træner

Vi søger altid trænere hos Køge Nord E-Sport, så skriv til os på kontakt@knes.dk for at blive vores nyeste træner.

Vi søger pt. følgende trænere:

CS:GO
Har du styr på hvad crosshair, -console, Double Peak er, så er det her lige noget for dig. Vores CS:GO-hold mangler ny træner. Erfaring med spillet er et plus, men ikke et krav. Holdet er et blandet hold, hvor både nye og erfarne spillere deltager.

FORTNITE
Vores seje kvindelige Fortnite træner, kan desværre ikke undervise i denne sæson. Vi står derfor lige nu og søger en sej træner m/k. Hvis du tænker du ikke har forstand på Fortnite men det alligevel lyder interessant, så har vi mange dygtige trænere i klubben, som du kan sparre med og søge undervisning.

JUST-DANCE
Sidder du og synger med til radioen i bilen eller kan du ikke lade være med at bevæge dig til musikken foran et spejl, så står vi lige nu og mangler dig. Vores Just-Dance hold er uden træner. Du har en super sej juniortræner med, som hjælper dig med alt du har brug for. 

FAQ om at være træner i Køge Nord E-Sport

Hvordan er det at være træner hos os i Køge Nord E-Sport
Her er plads til alle. Vi tilbyder undervisning til nye, erfarne og til de som er talentfulde. Så undervisningen er bedst, når den er sjov og lærerig. Igennem DGI’s uddannelse, vil du lære hvordan man underviser med læringsmål og hvordan du differentierer undervisningen, så den aldrig er kedelig. Du skal som udgangspunkt undervise et hold, enten fra 16.30 – 18.15 eller fra 18.30 – 20.15. Der vil kommende sæson være ekstra fokus på rengøring, hvor man bla. skal rengøre efter træning.

Er der nogen alderskrav?
Ja, for at være underviser på et hold skal du være over 18 år.

Er der nogle privilegier ved at være træner?
Selvfølgelig er der det. Du kan frit låne E-Sport lokalet udenfor træningstid til dit eget arrangement. Du kommer til at møde nogle seje trænere, hvor du hurtigt bliver del af et unikt fællesskab med fælles interesse for spil og gaming. Så får du oveni din egen spillertrøje.

Får jeg løn?
Det er en frivillig forening, hvor alle arbejder ulønnet.

Jeg har ikke undervist i E-sport før, må jeg så undervise?
JA selvfølgelig. Alle som kan, må gerne undervise. Vi tilbyder en gratis DGI grunduddannelse, hvor du lærer alt der er vigtigt for at undervise i E-sport.

Hvad er en juniortræner? En juniortræner er en træner som er under 18 år, som du vil samarbejde med omkring undervisningen. En juniortræner er oftest rigtig dygtig til spillet, og I deles om træneropgaverne.