Nyt fra Køge Nord E-sport

Udgivet af sahl

Køge Nord E-sport er, som mange andre foreninger, lukket ned fysisk for at begrænse udbredelsen af smitten fra Corona virus. I den tid har vi holdt holdene kørende via online træning, som en erstatning for den fysiske træning. Vi er godt klar over, at online træning ikke på nogen måde kan erstatte udbyttet af den fysiske træning og det sociale samvær på holdene. Hele Køge Nord E-sports DNA er bygget op om værdien af den fysiske træning og den sociale tilgang til E-sport. Men i denne ekstreme situation, er online træning bedre end ingen træning.

Ingen ved hvornår det igen bliver muligt at gennemføre en fysisk træning i vores lokaler og der vil givetvis være en række restriktioner, når det igen bliver muligt at mødes fysisk. Køge Nord E-sport vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at kunne slå dørene op igen så hurtigt som muligt i henhold til de restriktioner, som der måtte følge med en gradvis åbning. Jeg ved, at mange af vores medlemmer savner den fysiske træning oppe i vores lokale og det afsavn deles bestemt også af vores trænere. Hvis det på nogen måde er muligt, vil vi anmode Køge Nord Sport Center om at få adgang til vores lokale i sommerferien, så vi kan kompensere lidt for den manglende fysiske spilletid.

Vi vil løbende holde jer orienteret omkring online aktiviteter og en kommende fysisk åbning af holdene på Discord, Holdsport og på vores hjemmeside knes.dk samt via Facebook og Instagram.