Mød vores sponsorer – CoolTrade

Udgivet af sahl

CoolTrade er en lokalt opstartet virksomhed med beliggenhed i Tureby. Firmaet blev i sin tid startet af Mads Evendorf, som i dag er direktør for firmaet. I dag leverer CoolTrade produkter til hele landet. Det har været naturligt for virksomheden at fastholde tilknytningen til Køge-området. Mads Evendorf har ønsket, at børnene skulle opvokse i et stærkt lokalområde ude på landet med sikre rammer, og det har der været i Tureby.

Virksomheden beskæftiger sig primært med nedkøling af fødevarer i detailbutikker, men også inden for industrielle segmenter, som fx nedkøling af varmepumper til sommerhuse. Branchen er kendetegnet ved mange små og mellemstore virksomheder, og CoolTrade hører til dem, som fylder lidt mere i landskabet, i kraft af et stærkt forhandler netværk.

Hvorfor har Cooltrade valgt at sponsorere Køge Nord E-sport?

De store idrætsgrene kan betyde, at de mindre sportsgrene kan blive overset. Vi har en tradition for at individualister, ofte har svært ved at tiltrække sig opmærksomhed, dem vil vi gerne støtte. Vi vil gerne støtte lokalt og regionalt. Og så vil vi egentlig gerne støtte, hvor vi kan se, at det giver værdi. I foreninger som denne, sidder der en masse unge mennesker, som er voldsomt kreative, og på den lidt længere bane, er det sådanne mennesker, som vi får brug for som arbejdskraft. Og så gør det ikke noget at de kender til Cooltrade i forvejen.

Hvad er vigtig for dig som sponsor?

Hvis man har en virksomhed, så gør man det, fordi at man har en passion. Man vil gerne bidrage. Det kan lyde lidt helligt, men det at have med mennesker at gøre er sindssygt interessant. Fra du har et produkt, som du handler med og til du har leveret til en kunde, er der en hel masse mennesker, som binder det hele sammen. I en forening, som jeres, ser man en masse mennesker, som lærer på en anden måde end jeg selv gjorde. De bruger de elektroniske medier og de optager information på en helt anden måde. Derfor er det vigtigt for mig at mærke efter blandt de unge mennesker. Hvad er det for en type af medarbejdere, som kommer ud til mig? Min viden om det, de spiller, er ikke til stede, men jeg kigger på de unge mennesker og tænker, at det her, det skal vi forholde os til.

Du var, sammen med Laura fra KNES, dommer i Minecraft Creatorkonkurrencen til LAN’et. Hvad synes du om de præstationer, som du har set i dag?

Jeg er lidt overrasket over detaljegraden. Denne verden har en dybde, som gør, at man kan blive ved og ved og ved. Det kan også ses på de tegninger, som er blevet lavet. Det er sindssygt mangfoldigt, og der kan altid bruges to timer mere på produktet. De starter med et almindeligt billede og skal omsætte det til noget i spillet. Det sætter aktiviteter i gang hos deltagerne. Det har været svært at vurdere, og det var rart, at vi var to dommere.