Fortnite-turnering på Ro’s Torv.

Udgivet af sahl

Lørdag den 31. august 2019 afholdte Ro’s Torv i samarbejde med Roskilde E-sport et stort E-sport event med flere turneringer bla. CS:GO, LOL og Fortnite. Mikkel, Jonas, Benjamin og Mads, fire unge gamere fra Køge Nord E-sport var afsted for at deltage i Fortnite. De vandt tre ud af de fire et-times turneringer. KNES stillede dem tre hurtige spørgsmål…

I har vundet stort i dag. Var konkurrencen hård?

Det var meget forskelligt, for der var nogen, der brugte controler og andre tastatur og mus. Tastatur og mus er jo hurtigere til at bygge end controler. Men den sværeste at slå i dag, var faktisk en med controler. Han var tæt på at nakke os alle sammen. Men ellers var konkurrencen ikke så hård, som den før har været.

Epic har lavet mange ændringer den seneste tid. Udvikler Fortnite sig i den rigtige retning?

Ja… det gør de nu. De har haft lavet nogle opdateringer, hvor det er gået tilbage for dem en gang imellem. Som f.eks. at nerfe turbo building, som så hæmmede bygningshurtigheden. Men det er ligesom om, de er blevet klogere nu. Epic har forsøgt at lave spillet om, så nybegyndere også kan spille med. Men der sker det modsatte. Selvom Epic nerfede turbobuilding, så betød det jo ikke at nybegyndere bliver bedre til at bygge. Det kan give en lettere start, men det hjælper ikke senere i spillet.

Hvad er i bedst til i Fortnite? Og hvor vigtigt var det for jeres sejr i dag?

Vi er bedst til at bygge og edit og det er ret vigtigt. Det er det fordi, hvis fjenden er over en så kan man prøve at cone fjenden og få highground, men hvis han blokere din cone, så du blokerer dig selv, så skal man være hurtig til at edit cone. Har man ikke highground, så er editing afgørende for at vinde. At være hurtige byggere og edit, det var helt sikkert også med til at gøre, at vi vandt i dag. Det og hurtig reaktionsevne.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *