Sommersjov i Køge Nord E-sport – ”E-sport for alle”

Udgivet af sahl

Køge Nord E-sport deltager for første gang i Køge Kommunes gratis sommertilbud for skolebørn i Køge Kommune, Sommersjov 2019. Sommersjov er et samarbejde mellem Køge Kommune, idræts- og kulturforeninger samt kulturinstitutioner m.fl., hvis formål er, at synliggøre kommunens mange kultur- og fritidstilbud for de unge. Køge Nord E-sport deltager med et tilbud om, at prøve at spille ét af foreningens 3 spil, Fortnite, CS:GO eller League of Legends. Tilbuddet hedder “E-sport for alle”.

”E-sport for alle” bliver afholdt i foreningens klublokale på 1. sal i Rishøj Idrætscenter, Skolevej 7, 4600 Køge. Køge Nord E-sport stiller foreningens computere og trænere til rådighed for deltagerne.

Det er muligt at tilmelde sig én af følgende dage (begge dage er ikke muligt).

Lørdag den 20. juli i tidsrummet fra kl. 10 – 13.

Lørdag den 3. august i tidsrummet fra kl. 10 – 13.

Bemærk, at deltagerne deles op i hold og får sendt en besked omkring det faktiske spilletidspunkt.

VIGTIGT: For at kunne spille skal alle deltagere have en personlig Steam konto og en fungerende mailadresse. Bemærk, at hvis spilleren ikke kan logge ind på sin konto, ryger spilleren ud af holdet og viger pladsen for en anden spiller. Deltagerne skal ligeledes selv sørge for at medbringe eget headset på dagen.

Det er muligt at tilmelde sig frem til og med mandag den 15. juli, hvor holdene lukkes.  Tilmelding sker til formand@knes.dk med angivelse af navn, fødselsår, forældres telefonnummer, dato samt hvilket af de 3 spil, der vælges.

Kategorier: Arrangementer

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *